Hos mig kan du köpa Klass färskfoder.

OM KLASSFODER


Klass Hundfoder är marknadsledande inom tillverkningen av färskfryst hundfoder. Företaget grundades i slutet av 1960-talet av familjen Engman i Sundsvall. Utvecklingen av fodret har skett i samarbete med numera framlidne professor emeritus Gustav Åhman, Lantbruksuniversitetet i Uppsala. Utvecklingsarbetet har senare fortsatt tillsammans med hans dotter professor Birgitta Åhman, Lantbruksuniversitetet i Uppsala.Klass hundfoder är en mycket välsmakande blandning av av färska, svenska slaktprodukter, animaliskt fett och spannmål, potatis, melass, syrade mjölkprodukter och de vitaminer och mineraler din hund behöver. 
Klass aktiv kött och aktiv fisk är ett naturligt basfoder för alla hundar som älskar kött eller fisk.

Det är ett helfoder som täcker hundens näringsbehov oavsett ålder eller storlek.


Plus Mix, Plus Vom och Plus kross utgör köttbasen för dig som blandar eget foder. Dessa tre innehåller foderråvaror av högvärdigt protein och passar perfekt som topping eller som tillskott för hårt arbetande hundar.

Har du en hund som är lite kräsen så brukar Plus Vom vara att rekommendera.

Hör alltid av dig innan så du vet att jag finns på plats, men även så det finns foder hemma av det du önskar.


Det finns ett litet lager med foder här hos mig på Maries MOD. 

Vid större beställningar eller önskemål om andra sorter så behöver jag få in en beställning. För att kunnan garantera att fodret hinner komma hem i tid behöver jag få in din beställning veckan innan. 


Beställning görs enklast via sms

073-99 48 382

eller via pm på Facebok - Maries MOD. 

Välkomna till oss

Skyltat från vägen mellan Hållsta och Hälleforsnäs.